Dagskryssning

Fredag blev en lugn och skön kväll med Idol som vanligt, och en bölande Helena som vanligt! De är ju så duktiga i Idol, och vilken skräll att Calle var den första som satt säkert. Han är duktig, men jag hade ju hoppats på Erik och Tove i finalen. Men jag är säker på att vi inte har sett det sista av Tove. Vi lyckades komma i säng i skaplig tid, för vi skulle upp kl:05.30 på lördag morgon för att åka på en dagstur till Åland. Och vi som gav oss iväg var:Jag, Lasse, Emma & Therese, Ingela, Janne, Mikaela & Rebecka, Sonia, Fredrik, Sari och Anja.

Jisses vad trötta vi var på lördag morgon, framför allt Emma & Therese. Men det var bara att "bita i det sura äpplet" och ge sig iväg med tunnelbanan till Slussen.


Vi går på båten Isabella. Här ser vi Mikaela, Lasse och Emma. Tjejerna var så trötta att de inte ville bli fotade framifrån.


Här svullas det och laddas inför en hård dag på sjön, med frukostbuffé.


Vi hade hyrt en hytt, så det var tur att någon uttnyttjade den. Uppe till vänster har vi en sovande Rebecka och under henne sover Emma. Uppe till höger sover Tessan skavfötters med Mikaela. De orkade visst inte bädda fram den fjärde sängen.


Spel och gambling i baren.


Vad söta de är, mina älsklingar Feffe & Salli.


Nästan hela gänget. De som saknas är Anja som sover och Lasse som fotar.


Rebecka var så stolt över sin nyinköpta Kitty-pez.


Systermys, eller är de deppade för att de spelat bort alla pengar!? Hihi!  (Emma & Tessan)


En annan syster.   (Söta Rebecka)


Och hennes lika söta lillasyster Mikaela.


Jag och världens bästa Anja. Tänk att jag har känt den här tjejen sen innan hon kunde gå!


Emma med sin älskade farmor. Och någon rolig tjej till vänster gör kaninöron på Emma! Jag nämner inga namn, men jag ser nog vem du är! :D


Anja ville sååå gärna ha en sån där glass som var för småbarnen. Man får ju ta med sig bägaren hem. Oj så lycklig hon blev!! Du är så söt Anja!


Jag skulle själv vilja ha en sån.


Vad fin du är Emma. Som en Hawaii-flicka.


Har man betalt för en dyr hytt även för hemresan, på Amorella, så ska man utnyttja den också.

Tack alla inblandade! Det var en jättetrevlig lördag. Men vad jag inte förstår är hur det kan bli så jäkla dyrt när resan bara kostar 19 kr per person! Hehe! Kan det vara den där Taxfreen????








 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0