Härliga Finland

I morse satte jag igång med simningen igen, men det var på håret att jag kom upp ur sängen. Enda anledningen att jag lyckades masa mig ner till badet var att jag träffade två av mina simkompisar igår och sa: -Vi ses i morgon!
Men nu känner jag mig nöjd med mig sjäv. Fast vädret är jag inte lika nöjd med, känns ju som om sommaren är slut trots att augusti precis har börjat.
Nu vill jag tillbaka till Finland och mysa, för där kan man ju alltid köra igång bastun även om det är busväder. Men jag får titta på mina bilder och längta tillbaka i stället:


Lilla Moa har lärt sig simma, så duktigt.


Och det dröjer nog inte länge innan busiga Theo lär sig simma heller. Han är definitivt inte rädd för vatten i alla fall.


Här ska min kusin Mikael snart röka egenfiskad firre, mums!


Två stolta och duktiga killar som har byggt en trappa till ett av husen i "Bullerbyn". Trappan blev en bra ljugarbänk. -Ni får nog bygga en trappa till, killar!


Theo har sin egen ljugarbänk, eller är det en båt!?


Här är en annan båt som Theo gärna vill använda, och den är nu prov-uppumpad.
(Tyvärr fick gummibåten gå till de sälla jaktmarkerna, men den var ju ändå nästan 30 år gammal).


Det är mycket som ska fixas och byggas och det har Theo fattat. Hjälmen är på och han är redo!

Nu ska jag titta på "Allsång på Skansen" och så blir det fler bilder i morgon. Då ska jag nog längta tillbaka och visa bilderna från när jag & Lasse bodde på hotell i Vasa och firade vår 18-åriga förlovning.

Happy Tuesday!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0