Because I´m Worth It

Var på "Lill-Veras" mördarpass på gymmet idag, och segade mig hem efteråt med tunga ben. Jag och Lasse lagade mat tillsammans och idag blev det lövbiffspasta med frästa champinjoner,pepparrot och paprikasallad. Inte alls dumt! Och middagen intogs till sista delen av "Halv åtta hos mig". Men jag ville inte att damen skulle vinna. Robin sa så gulliga saker om henne, men jag undrar om han tycker likadant nu när han har sett programmet och hört hennes mellansnack!!??
Dags att tjoffa i lite färg i håret. Sånt där nödvändigt ont när mitt "skal" är fan så mycket äldre än innehållet.


Garnier Nutrisse, för det är jag värd! Hehe! Vi får väl se om det blir bra eller om jag ska åka och spöa upp Pernilla Wahlgren. Skämt åsido, men jag har aldrig provat Garnier tidigare. De senaste två gångerna jag färgat håret har det blivit hos frisören. Efter otaliga hemmafärgningar trodde min frisör att jag använt samma färg som småtomtarna har till luffarschacket på julafton! Men det är lite skillnad på att köpa färg för ca 85 kr och göra det hemma eller betala över 800 kr hos frisören.


Som ni ser är min "färgningsrock" väl inkörd.


Jaja det får duga! "De jävla grå" är gömda i några veckor och Pernilla slipper få påhälsning av mig. Lite smink på min bleka nuna i morgon bitti och jag är redo att ta mig an fredagen!

Puss på er!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0