Klipulver

Någon mer än jag som plockade nypon när man var liten, torkade innehållet och använde som klipulver på jobbiga typer? :-)

Nu kan man använda nypon, eller rättare sagt skalet, på ett mycket nyttigare sätt, som C-vitaminrikt nyponskalmjöl.

Köpte min påse igår, och i morse blev det havregryns- och nypongröt.
Blandade även i lite linfrön, och toppade med päron i skivor, plus lite solrosfrön.
Det blev supergott, trots att jag glömde mjölken.

 

 


Kommentarer
Postat av: Viccy

Ser riktigt gott ut! :)

Svar: Min havregrynsgröt har aldrig varit godare! Kram H
Helena Nygrund

2013-01-05 @ 22:55:29
URL: http://frulle.blogg.se
Postat av: Tina

Perfekt start på dagen, nyponpulver är oxå inflammationsdämpande, en av anledningarna till att vi äter det. Ha fortsatt härlig helg. Kramisar Tina

Svar: Låter kanon, förutom att det höjde smaken på min gamla havregrynsgröt.Kramis Helena
Helena Nygrund

2013-01-06 @ 00:27:34
URL: http://home2tiny.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0