Shopping och fotboll

Nu hände det igen, att hela helgen försvann utan ett enda livstecken från mig på bloggen. Men jag har haft ännu en kanonhelg, med lite shopping, familjemys, fotboll, restaurangbesök och umgåtts med goda vänner.

 

Jag startade fredag morgon med en av mina favoritsysselsättningar-vipfrukost med lite shopping på H&M, trevligt trevligt.
 

Standard är att vi laddar med kaffe och goda mackor i någon liten vrå. Sen är man laddad för shopping, hihi. Men jag var försiktig denna gång, och endast en svart snygg kjol följde med hem.

 

På kvällen blev det supergod mat, svensk oxfile, som Tess stekte under uppsikt från köttmästaren Lasse. Längesen jag ätit så gott kött, så Tess får förnyat förtroende.

 

På lördagen åkte vi till Friends Arena för att gå på fotbollsmatch. Jag har varit både på Ladies Night och på Julagalan i "Friends", men det var första idrottsevenemanget jag besökte där.

 

AIK-Gävle

 

 

Två coolisar.

 

Flera coolisar.

 

Efter matchen gick hela gänget till Grekiska Kolgrillen och firade vinsten med jättegod grekisk mat.
När vi ätit följde Carlos och Maria med hem till oss och drack lite vin, tittade på bilder från vår gemensamma Pragresa, babblade och hade allmänt supertrevligt.
 
Söndagen tillbringades till stor del i tvättstugan, och sen i soffan framför Wallander.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0