Skatboet, Fläsklägg, Zlatan

Tessan åkte till Skatboet (Värmdö) med sin klass i morse. Där ska de sova över en natt och lära sig allt om SANT (Snus, alkohol, narkotika och tobak). Hoppas att hon inte har börjat med någon av dem när hon kommer hem! ;-)
Veronica! Tessan var förresten nästan på väg hem till dig när hon blev vettskrämd av någon skräckhistoria de drog där ute i kväll! Hihi. Då kunde du ju ha fortsatt kursen om tobakens elände!!



Själv drog jag till stan en snabbis och köpte INTE det jag skulle köpa. (Jag skulle köpa en kruka, modell större, och någon spaljé av nåt slag.) Jag lyckades inte ens komma i närheten av en sån affär :O). Men tyvärr kan jag inte säga vad det blev i stället, för då måste jag d.da er. Hehe! Men här kommer en liten hint:



Marshmallow Electro (nr 95) heter färgen jag har varit "kär" i sen min älskade kusin Carina introducerade mig för den. Nu finns den i min väska och snart på mina läppar! Oh yes!


Idag tänkte jag äta resterna av den smarriga söndagsmiddagen Lasse gjorde, men tji fick jag. Den hade han redan ätit upp.


Men jag ska inte klaga. Jag hade ju denna smarriga lunchlåda igår! Så den som var kvar hade han faktiskt rätt till.

Just nu pågår matchen mellan Barcelona (med en sjukt duktig Zlatan) och Racing Santander. 3-0 i skrivande stund. Tänk om man kunde få vara där på plats och se en match! Så häftigt!

Nej, nu ska jag hälla upp te och koncentrera mig på andra halvlek. Och i morgon bitti ska jag upp tidigt och röntga mitt helvete till onda högeraxel.
Tjingeling!


 

Kommentarer
Postat av: Anonym

ja, visst är det en fin färg ;-) aj aj, onda axlar är inte kul. Har tagit 3 cortisonsprutor i min högra...så är det med oss kontorsråttor :O

2009-09-24 @ 16:23:30
Postat av: carina

....det var jag, din kusin ;-)

2009-09-24 @ 16:24:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0