Förlovade i 18 år

I morse var det riktigt busväder och sängen var sååå skön, så gissa om jag gick och simmade? Svar:NEJ
Men efter jobbet åkte vi till Nälsta och grattade världens finaste Carin som fyller 2X20 idag.


Har inte frågat om lov att visa henne på min blogg, men den här bilden med tjusig frilla, som söta Hanna fixat, har jag lånat från FB och visar utan lov! :-)
(Carin har nog säkert en massa stalkers ändå, så vacker, genomtrevlig & go som hon är).

Nu är vi hemma och slöar lite framför nyheterna på TV och jag tänkte passa på att visa lite bilder från dagen när jag och Lasse blev "myndiga" i vår förlovning.


Vi lämnade barn, svärmor, föräldrar osv på landet och åkte in till "stora staden" Vasa, där vi checkade in på Hotel Kantarellis.
Att vi valde just detta hotell beror på att vi förlovade oss (mot mitt vetande) på Restaurang Kantarellis 1992. Den restaurangen har stängt och samma ägare har flyttat en liten bit och öppnat hotell i samma namn.


Lite mörk bild som är tagen från sovrummet, men man ser in till både jacuzzin och bastun. We like, blötdjur som man är! :-)


Tjusig badrumshörna med badrockar, tofflor och alla möjliga attiraljer man kan behöva för att snygga till sig.


När vi installerat oss på rummet gick vi ut på stan och åt en enkel lunch, "fish & chips" på den lokala hamburgerkedjan Hesburger.
Sen släpade jag runt Lasse i lite affärer (fast om ni frågar honom, hoppas jag han erkänner att jag var ganska snabb). Men mitt huvudsakliga mål var secondhandbutiken "Ewa&Adam". När vi kom dit insåg jag hur stort det var, och sa åt Lasse att gå tillbaka till hotellrummet och mysa i stället. (Trevligast för oss båda, hihi).


När jag kom tillbaka till hotellet blev det lite bubbelbad och en öl. Sen tog vi en paus innan bastun med lite annat bubbel, i glaset.


Sauna-time och livet leker


Första riktiga duschen på 9 dagar, vilken underbar njutning. Ni behöver inte vara oroliga att vi var skitiga de tidigare dagarna, för vi bastar så det står härliga till varje dag, men nu behövde vi inte blanda i plastbunkar och hälla över oss.
Men om sanningen ska fram så frågade vi oss själva: -Föredrar vi detta hotell i en vecka eller "landet"?
Vi var båda överens om svaret, LANDET så klart!
Nu kunde vi inte gå ut från bastun och sätta oss på trappan, titta på havet en stund och gå in i bastun igen. Allt har sin tjusning!


Efter bubbel och bastu gick vi ut för att äta. Vi hamnade på Amarillo, där vi ätit gott tidigare, och här är min mat.


Det var så jäkla gott att man knappast vågar prova någon annan restaurang. På Amarillo blir man alltid übernöjd, och mätt!


Lasses Garlic Steak var också så där fantastiskt god, att man hade önskat att man kunde göra ett hål i magen, tömma ut lite och äta en portion till.
Vi var så mätta efteråt, så någon efterrätt var det inte ens tal om.


Han röker inte i vanliga fall, men när det handlar om stort firande behövs en fet cigarr! :-)


Själv drack jag en stooor Lonkero (longdrink) uppe på skybaren.

Åh vad mysigt och "gött" vi hade det!
Undrar om vi inte måste fira nästa år också? Vad kan vi hitta på då? Fira att vi varit "myndiga" i ett år kanske!!?   Hihi.

Trevlig "lill-lördag" på er.






 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0