BTF:s årsmöte
I morgon ska jag ut och partaja med Bryggeritjänstemannaföreningen, BTF, och det ska bli såå kul. Jag längtar efter alla mina härliga gamla vänner och kollegor från Prippstiden.
Och kolla på morgondagens meny, den går inte av för hackor:
Förrätt: Kokt färsk hummer med vit gazpachogelé, körvelvinaigrette,
hummerolja, fänkålscrudité och fänkålskrutong
Varmrätt: Stekt kalvfilétournedos med halstrad ankleverterrine,
Madeirasky, smörkokt sparris och krispig tryffelpotatis
Dessert: Rabarbersorbet med yoghurtmousse, jordgubbar,
Rabarberconsommé och fläderblomsgelé
Spännande va!? Jag kan knappt uttala alla namnen, och än mindre vet jag det är. Men något som jag vet, är att jag kommer att få skitkul!
Jag lovar att det kommer bilder efteråt!
Men Helena, du äter så god och "konstig" mat så hela tiden så man blir bara hungrig när man läser din blogg. Hoppas att allt blir till belåtenhet. Menyn ser otroligt god ut. Tjingeling nu åker jag snart