Eget knäckebröd

Jag har alldeles nyligen tagit ut en plåt knäckebröd ur ugnen, provsmakat, njutit och undrar nu varför jag aldrig provat detta förut.
Jag hittade ett superenkelt recept som inte ens kräver jäsning, och själva smeten tog bara några minuter att göra.
Att brödet skulle vara en timme i ugnen gjorde ju inget, för där skötte det sig helt självt.
Hojta till om det är någon som vill att jag lägger ut receptet.
Jag kommer i alla fall att baka detta i tid och otid, och gärna ha i stället för en massa onyttiga kex när vi äter ostbricka.
Nu ska jag dricka te och klämma i mig några fler "knaprisar", så God Natt på er.


Kommentarer
Postat av: Carita

Hej!

Jag hojtar väl till då. Som du säkert vet så är alltid intresserad av nya lättgjorda saker. Så tack på förhand för nu åker jag till Finland.

2011-12-14 @ 17:21:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0