Misskött kropp

Hej alla fina!
Det är fredag och jag sitter och myser i soffan och tittar på Let´s Dance. Jag såg inte första avsnittet och vad som hände då, men jag tycker att Figge var superduktig.
Egentligen är alla deltagarna duktiga för allt är relativt. Skulle jag vara med skulle nog till och med den sämsta (ingen nämnd) verka som ett proffs.
Och på tal om dans så har jag anmält mig till mitt livs första Zumbapass på tisdag nästa vecka. Vi får se om jag överlever det! Hihi!
För övrigt kan jag berätta att jag var på årets första träning igår, och det var ju inte så att jag körde så hård träning i höstas heller. Ja jag vet att jag borde skämmas som missköter min kropp på det viset.
Men jag sprang drygt 5 km på löpbandet och det gick över förväntan. Efter det körde jag ett helt styrketräningspass, mitt program som lades upp åt mig år 2009!!! och det var då jag insåg katastrofen, att jag har tappat all min styrka i BENEN.
Mina armar har alltid varit svagaste länken, men där kunde jag köra exakt samma vikter och antal som 2009, men åter igen BENEN, benen var katastrof, jag fick sänka både vikter och antal rejält i maskinerna. Fy fy fy!
Det ska bli ändring på detta, det är ett som är säkert. Jag ska klara 2009 års program lätt som en plätt, sanna mina ord.

 


Kommentarer
Postat av: Christina

Heja, heja, friskt humör, det är det som susen gör!

2011-01-15 @ 19:09:09
Postat av: Alexandra

hah nej jag är nog redo för beach 2011 :p

2011-01-16 @ 10:04:37
URL: http://alexandrareichert.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0