Härliga onsdag

Idag (eller rättare sagt igår eftersom klockan är så mycket) jobbade vi halvdag eftersom det är en "röd" dag i morgon.
Arbetsdagen var kort och jag hade det skapligt lugnt så jag passade på att göra något som hängt över mig ett tag, ta hand om min slitna stol.


Inte snyggt!
När jag sitter ner på stolen går det väl an (så länge inte skumgummit lossnar och fastnar på mina kläder) men lika ofta står jag upp och jobbar och då är det pinsamt med en så ful stol som alla ser när de går förbi min arbetsplats.
Trogen mitt jobb som jag är och försöker hålla i pengarna lånade jag nål, tråd och en tygstump av vår syateljé.


Lappat och klart! Lite snett kanske, jag hade inget att nåla fast tyget med, men bra mycket snyggare än innan.

Efter jobbet stack jag till Sundbyberg för att leta köksgardiner på Hemtex, då mina förra "dog" i tvättmaskinen, men jag hittade inget som föll mig i smaken.
Kikade in lite på Stadsmissionen också och det var massor med folk där, men jag sjäv var alldeles för varmt klädd för ta mig tid att kolla ordentligt.
Mitt egentliga syfte med att åka till "Sumpan" var att hämta upp ett par söta värmeljushållare jag köpt.


Här ser det ut som om de små kronorna är av guld, men de är silver och superfina och de kommer från Zelected by Houze


Så här fina är de egentligen, men jag är inte så duktig att fotografera.


Sen åkte jag hem och vilade lite i soffan medan tjejerna kollade på Vampire Assistant som verkade jättespännande och kul. Men jag var alldeles för trött för att hålla ögonen öppna. Får se den en annan dag.
När Lasse kom hem startade vi med maten, lamminnerfilé med potatisgratäng och rödvinsås. Shit vad gott det var. Det var första men definitivt inte sista gången vi åt lamminnerfilé!

Nu har det hunnit blir torsdag och man kanske ska lägga sig snart så att man får ut det mesta av torsdagen också.

Natti natti!


Kommentarer
Postat av: Josefin -Happy Days-

Hej, vet inte hur jag nog ska kunna tacka dig för din kommentar som spred så mycket glädje o värme hos mig nu på torsdagsmorgonen. Blev faktiskt rörd av dina ord, tack rara! Vad tråkigt att höra om din dotters arm men det var ju för väl att det lösre sig till sist, en del borde inte få kalla sig läkare. Fick själv tjata i 2 års tid på att få min son undersökt för sin astma men ingen tog det på allvar, till sist fick vi träffa en specialist på barnastma o för honom var det inget snack om saken. Trist när man måste kämpa för sin sak...



Tycker absolut att man inte behöver gifta sig stort o pampigt, tror att risken är att man överplanerar o går in på smådetaljer då för att allt ska vara så petnoga perfekt. Jag själv hade aldrig några storslagna flickdrömmar om att en gång få det där magiska bröllopet o att stå brud. Men jag fic kdet i alla fall, för det var just så magiskt som jag aldrig kunde drömma om. Det var visserligen ingen pampig fest och hundra gäster, men nog så romantiskt och vi valde en speceill plats för oss att gifta oss på. Nej jag skulle inte ändra något. Är glad för att jag slapp planera mitt bröllop i månader, är egentligen perfektionist o att för en gångs skull bara få släppa taget om den sidan var så skön. :-)Hoppas att ni får till ett personligt o vackert bröllop ni med, o det tror jag! O klart du kommer att bli en vacker brud!



Många kramar!



2011-01-06 @ 09:06:07
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays
Postat av: Christina

Hej Lena! Jag tycker att du ska be din arbetsgivare om en ny stol nu, det verkar inte vettigt att du måste fixa utslitna inventarier själv.

Och vad har hänt med din dotters arm, stämmer det här?

Ha en skön dag!

2011-01-06 @ 09:33:10
Postat av: Mickan

Hittade hit via Happy Days. Trevlig blogg du har. :)

Och stolen blev ju nästan som ny.

Fina ljushållare! :)

Ha en bra dag!

2011-01-06 @ 12:46:05
URL: http://angel-like.com
Postat av: Carina

Hej! Vad är det jag läser!!! Ska ni gifta er? :D Och vad har hänt med vems arm? Kram kusin

2011-01-06 @ 12:48:27
Postat av: Helena

Carina, hihi! Nån gång ska vi så klart göra det, men inget är bestämt. Och när det gäller Emmas arm så handlar det om en grej som hände när hon var liten.

Christina! Det är just det som är grejen, att det är svårt att få en ny stol. Och min fungerar ju jättebra förutom att den var sliten på sitsen.

Och trogen mitt älskade jobb som jag är så tänker jag alltid ekonomiskt. Visst kostar det i tid att sitta och sy sin stol, men jag hade det så lugnt just då att det passade bra.

Kram till er alla!

2011-01-06 @ 18:16:26
URL: http://helenanygrund.blogg.se/
Postat av: Carina

Vad kul! Kram o trevlig helg!

2011-01-07 @ 15:02:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0