Bio-onsdag

Nu har jag precis kommit hem efter att ha sett en väldigt bra film på bio, The way back.
En storslagen och spännande film, men som tyvärr visar en del av verkligheten under andra världskriget, ruskigt.
Filmen handlar om ett gäng killar som flyr från Sibirien till Indien, till fots.
Visst kan man vänta tills den kommer på dvd, för det är inte häftiga effekter som i tex Titanic. Men jag är glad att jag fick chansen att se den på bio, för den hade nog inte gjort sig lika mäktig i vår lilla tjockis-tv.


Lång ringlande kö utanför bion, men vi hade ingen brådska att ställa oss där. Mina favoritplatser brukar ändå finnas kvar till sist. Jag gillar nämligen inte att sitta inträngd precis i mitten, för då VET jag att jag blir kissnödig, men sitter jag mer i utkanten blir jag det aldrig. Kan det vara psykosomatiskt?!  :-)


Fulladdad med biosmaskens, som delades ut gratis. I like! 

På väg hem var jag tvungen att stanna till och njuta av PUB:s vårskyltning. Den här var mycket mer njutningsfull än NK:s berömda julskyltning.
Bilderna är tagna ca 21.00 på kvällen, utan blixt. Med min lilla digitalkamera brukar kvällsbilder utan blixt bli supermörka, så ni kan ju förstå att det var ljust som en sommardag i "skylten", och utanför i högtalarna kvittrade fåglar för fullt. Sån njutning!






Härligt va!? Man längtar ju inte precis mindre till våren nu.

Hoppas att er onsdag har varit kanonhärlig precis som min. Och nu ska jag avsluta den på topp med andra avsnittet av Of the map på tv.

Puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0