Carnegie Porter 175 år

Den här veckan är det riktigt stökigt då hela mitt jobb, närmare 40 pers, ska flytta från ett våningsplan till ett annat.
Vilken jäkla logistik att hålla reda på, men eftersom jag bara jobbar med fullblodsproffs kommer detta att flyta på så himla bra.
Och det är tur det, för någon gång efter nyår ska vi flytta tillbaka igen till vårt ordinarie våningsplan, som då är riktigt tillfräschat och snyggt.

Det var riktigt skönt att lämna jobbet och kaoset idag, skynda hem och hämta cykeln och trampa iväg till mitt gamla jobb, mitt älskade bryggeri Carlsberg, för en exra föreningsstämma med BTF (Bryggeritjänstemannaföreningen).

Efter lite prat om stadgar och röstning kom världens bästa "Öl-Jocke" och berättade historien om Carnegie Porters 175-års firande (den killen vet vad han pratar om och han gör det på ett sånt sätt att man bara vill höra mer).

När vi fått höra den fascinerande berättelsen om hela proceduren från idé till slutprodukt var det dags att få smaka på Portern, nyfikna gamla bryggerimänniskor som vi är, hihi.


Lite av den goda drycken och härliga små tilltugg.
Tänk att när den här Portern låg i sin trätunna för att lagras fick den lyssna på en öppen spellista från Spotify, där allmänheten var med och påverkade vad som spelades. Häftigt va!?


BTF:s glada ordförande Kjelle.


Det är aldrig några sura miner i närheten av sköna Amel.


Väl hemma igen blev det familjens absoluta favorit-te till säsongsstarten av Desperate Housewifes, och till det en bulle.
För ingen har väl missat att det är Kanelbullens dag idag!?

Ha det bäst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0