Årets mest efterlängtade mail...

Solna 2012-04-18                                                                   

Sommaren närmar sig…

Och med den börjar en ny säsong på Huvudstabadet. Som tidigare kommer vi låta alla morgonbadarmedlemmar få möjligheten att bada innan ordinarie öppettider samt helger. Det brukar fungera utan problem och önskar naturligtvis att ni känner det samma!

Vi öppnar badet den 26/5 då startar också försäljningen av kortet. Samma tider som tidigare somrar gäller d.v.s. vardagar mellan 06.00 och 08.00 samt helger 09.00-18.00. OBS NYHET! Det blir ett nytt kortsystem för morgonbadare i år vilket betyder att ni inte behöver ha foto på er själva längre. Ni får ett plastkort i istället som man scannar in i vårt inpasserings system när ni går in.

Vi kommer att bjuda våra pigga medlemmar på morgonkaffe under vardagar, Det kommer även att finnas möjlighet att kostnadsfritt låna en handduk eller simglasögon om man mot förmodan skulle glömma det.

Priset för säsongskortet är 700:-  vilket motsvarar ett veckopris av 58 kr och kan börja köpas from 26/5 på Huvudstabadet.

Observera att antal medlemmar i klubben är begränsad och att Medley förbehåller sig rätten att neka tecknande när vi nått begränsningen. 

Önskar dig välkommen den 26 maj.

Med vänliga hälsningar
Anders Nylund

Medley / Huvudstabadet
Arbetsledare/platsansvarig

www.medley.se/vasalundshallen


Kommentarer
Postat av: Aga

Simma lugnt, lilla hurtbulle!

2012-04-25 @ 23:28:15
Postat av: Helena

Tack finis! :-)

2012-04-26 @ 00:16:14
URL: http://helenanygrund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0