Pulled pork
Kan det bli bättre, än att vakna på söndag morgon och dagens middag i princip är klar!?
Nya grytan fick än en gång visa vad den går för.

Köttet är så mört att det nästan rasar sönder, precis som det ska vara.

Fläskkarrén som sattes in i ugnen sent igår kväll är färdig, och det doftar ljuvligt hemma.


Köttet är så mört att det nästan rasar sönder, precis som det ska vara.
Världens lättaste recept:
Lägg benfri fläskkarré (i bit) i en gjutjärnsgryta.
Spruta på rejält med barbecuesås, och sätt in i ugnen.
10 timmar i 110 grader.
Klart!

Barbecuesåsen jag använde.
Längtar redan till middagen...
Men nu blir det lite slit i tvättstugan först.
En riktigt skön söndag till er!
Kommentarer
Postat av: Tina
De här älskar mina killar o jag gör det ofta, jag menar minimal arbetsinsats o ändå jublar killarna, kan inte bli bättre för kocken....hoppas du haft en mysig helg. Kramisar Tina
Svar:
Helena Nygrund
Postat av: Carina
Hello, brukar göra nästan samma, men 125 grader och 5 timmar. ;) Gott som bara den!Fler sådana lättlagade recept tack. he he Kram
Svar:
Helena Nygrund
Postat av: Anonym
Alla sätt är bra, slutresultatet är säkert detsamma ;)
Svar:
Helena Nygrund
Postat av: Anonym
så gött :D
Trackback