Pulled pork

Kan det bli bättre, än att vakna på söndag morgon och dagens middag i princip är klar!?
Fläskkarrén som sattes in i ugnen sent igår kväll är färdig, och det doftar ljuvligt hemma.

Nya grytan fick än en gång visa vad den går för.


Köttet är så mört att det nästan rasar sönder, precis som det ska vara.

Världens lättaste recept:

Lägg benfri fläskkarré (i bit) i en gjutjärnsgryta.
Spruta på rejält med barbecuesås, och sätt in i ugnen.
10 timmar i 110 grader.
Klart!

Barbecuesåsen jag använde.

Längtar redan till middagen...
Men nu blir det lite slit i tvättstugan först.
En riktigt skön söndag till er!




Kommentarer
Postat av: Tina

De här älskar mina killar o jag gör det ofta, jag menar minimal arbetsinsats o ändå jublar killarna, kan inte bli bättre för kocken....hoppas du haft en mysig helg. Kramisar Tina

Svar: Ja superlätt att göra och ändå så gott. Kramis
Helena Nygrund

2013-10-20 @ 19:50:18
URL: http://home2tiny.blogspot.se
Postat av: Carina

Hello, brukar göra nästan samma, men 125 grader och 5 timmar. ;) Gott som bara den!Fler sådana lättlagade recept tack. he he Kram

Svar: Såg på google när jag sökte att man kan göra så också. Den här "övernattenvarianten" passade mig bra, eftersom vi var hemma då :-)Kraaam
Helena Nygrund

2013-10-21 @ 11:43:57
Postat av: Anonym

Alla sätt är bra, slutresultatet är säkert detsamma ;)

Svar: Ja huvudsaken är att det blir smarrigt :-)
Helena Nygrund

2013-10-21 @ 12:01:39
Postat av: Anonym

så gött :D

2013-10-24 @ 20:02:50
URL: http://sajohansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0