NovaLash fransförlängning

I morse var jag nästan okristligt trött, men bestämde mig för att gå och simma ändå. Jag får nämligen inte simma i morgon bitti för jag har varit och gjort ögonfransförlängning (NovaLash) och fransarna får inte bli blöta de närmaste tolv timmarna för då kan limmet lösas upp. Jag är jättenöjd, men det är första gången jag testar detta och vi får se om det är något jag blir "beroende" av och måste spara pengar till hela tiden. Just nu är jag helt osminkad men på fredag är det OK att "schmacka" på igen, och då blir det ännu mer skillnad. Jag saknar min eyeliner och kanske lite mascara på underfransarna.


Den osminkade sanningen. Fy fan!


Fortfarande osminkad sanning, men med lite maffigare fransar!

Undrar om jag måste sova på rygg nu så att jag inte mosar mina nya lashes!!??
Men vad lyxigt det blir på semestern när jag inte behöver bry mig om att sminka mig så mycket.

Det här blir kanon!


 


Kommentarer
Postat av: Carina

Åh vad fint, jag vill också ha längre! Vad kostar det? Hur länge håller det? Kram

2010-06-17 @ 17:36:19
Postat av: Helena

Sötis! Om du tyckte att det där var fint skulle du se det i verkligheten när jag har målat över mina "Ica-kassar" under ögonen och har lite kajal osv! Men jag är skitnöjd och alla på jobbet var lyriska över resultatet. Jag var på ett ställe som heter LongLashes vid St Eriksplan. http://www.longlashes.se/

Boka in dig hos Anja som är nyutexaminerad och endast tar 500 kr just nu (annars 900 kr). Jag har läst mycket om detta och även ordinarie priset 900 är "billigt" i jämförelse. Anja är en skitsöt, trevlig, DUKTG och NOGGRANN tjej och jag har redan bokat in nästa tid hos henne.

Just ja, till din fråga: Normalt tappar man sina egna fransar efter 3-4 veckor och då följer de extra fransarna med. Så när jag kommer hem från min första del av semestern har jag säkert "gluggar" och det är dessa jag ska fylla igen! Kolla deras hemsida så försår du!Puss och hälsa familjen!



0 kr just nu (annars 900kr)

2010-06-17 @ 22:18:17
URL: http://helenanygrund.blogg.se/
Postat av: Helena

Inte 0 kr, 500kr skulle det stå!

2010-06-18 @ 10:24:55
URL: http://helenanygrund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0