Ont i axeln=Artros

Blev röntgad i axeln förra veckan och fick reda på i måndags att jag har artros! Samtidigt som doktorn berättade i telefon vad jag lider av, googlade jag på artros och fick fram att det först och främst är äldre och överviktiga som drabbas. Hepp!! Jag frågade doktorn vilken av dem jag var. Och han svarade: -Ingen av dem. För de får artros i de stora lederna och du har det i de små. OK, det var väl en liten tröst mitt i eländet. Men jag har lik förbannat skitont. Så nu ska jag äta glukosamin i 3-4 veckor och gå hos sjukgymnast fram till jul och köra ett träningsprogram hemma en kvart på morgonen och en kvart på kvällen. Så får vi se vad som händer. Jag vägrar acceptera att min kropp är slut redan vid 44 års ålder! Nu jäklars ska jag gå och köra min kvart!




Tonåring=svullen hjärna

Någon sa till mig att tonåringar har svullen hjärna. Det sades även att denna svullnad går ned en dag helt utan förvarning, och tonåringen i fråga blir en jättetrevlig människa! När kommer den dagen??????? Kan ni fatta att denna vackra varelse kan göra mig så arg, upprörd, ledsen och galen om vart annat??







Emma! Jag hoppas du förstår hur mycket jag älskar dig! Och jag längtar och hoppas att vi blir såna goa vänner som vi var förut. Fina fina Emma!!!

 

 


Derby på Råsunda / AIK-DIF

Jag säger bara en sak:  AIK
2
-0 blev resultatet! Vi gick hem med stolt hållning från Råsunda ikväll!!!







Öl, whiskey, cider och calvados-mässan

I lördags var det dags för att dricka en massa olika öl! Och oj vad ölsorter det finns ! Jag och Lasse hade jättetrevligt med Carin, Niklas, Woffe, Lena och alla andra. I år fanns det ett champagnerum också. Där inne blev det inte billigt kan jag lova, men gott. Efter Nacka Strand blev det taxifärd till Anchor, och där dracks det blåbärsshots. Mums! Här kommer en kavalkad av festbilder.


På väg till tunnelbanan.


Japp, det är mina glasögon. Kan inte läsa utan dem.


Danne, Lena, Woffe & Lasse


Carin, Niklas & Danne


Hanna & Jompa


Massor med ölflaskor ovanför Carlsbergbaren.


Lasse, Helena & Jim


Woffe, minns ej vad han heter, Helena & Danne


Woffe med "Lillebror"


Hanna, Danne och "minns inte vad han heter"


Några sköna typer bara

Tack alla inblandade för en helkul kväll. Och jag hoppas att alla mina tjejer på jobbet hade skitkul på "Ladies Night".




Pimp my pärm på Wallmans HK

Under två veckor har en liten tävling pågått. Sara och Stina har jobbat hemma med att "pimpa" var sin pärm från ekonomiavdelningen. Sara tog hand om Wallmans Helsingborg och Stina skötte Wallmans Stockholm. Sen har vi andra, under absolut största diskretion, fått rösta fram den finaste.


Helsingborg


Stockholm


De två tävlande Sara och Stina.


Tävlingsarrangörerna Crisse och Linda.


De två tävlingsbidragen står framme. Linda hade bakat chokladkladdkakor.

Det var inget lätt val och eftersom båda pärmarna var så fina bestämde jag mig för att gå på bekvämlighet och hållbarhet. Och då tyckte jag att det kändes tryggare att hålla i Stockholmspärmen. Kampen var tydligen väldigt jämn, men till slut stod Stina/Wallmans Sthlm som segrare. Men även tvåan Sara fick fina priser.


Stina håller tacktal.


Sara hade förberett ett fint tacktal som hon ville läsa upp trots förlusten! :O)


En latte och Lindas kladdkaka som var ALLDELES för god!

Ja, så här kan det gå till på jobbet när man jobbar med kreativa, härliga kollegor. Skönt att det fortfarande finns några eldsjälar som försöker liva upp stämningen trots jobbiga besparingstider.

Tack Linda & Crisse.

Prippsträff på Tennstopet

Så var det dags igen för en torsdagsträff på Tennstopet med gamla Prippsgänget. Massor med folk och härlig, familjär stämning. Men ingen öl för Helena idag. Jag fick nog i mig tillräckligt igår. Hehe! För mig blev det en "Barman Special" (oxfilétoast med pommes & bea) och en Ramlösa. Vill ju inte vara helt sänkt i morgon när det är fredag och familjen kanske vill ha lite nytta av mig! :-)








Janne U och läckra Amel.

Det är fem år sen jag jobbade på Pripps (eller Carlsberg Sverige) och jag känner i bästa fall hälften av människorna på Prippsträffarna, men det är alltid lika varmt & hjärtligt att träffas. Och ett jäkla kackel!!!

Vi ses snart igen!


Bert Karlsson

Bert flyttade in på kontoret ett tag. Han är 1,40 m hög och 1m bred och i form av en nymålad tavla. Vi är många som fotats med härliga Bert. (Riktiga Bert har fått foton med alla snygga tjejer på kontoret flockandes runt honom.)


Och hans älskade semla är med också.


Emma ser ut att ha spanat in Berts semla.


Jag och Boddan har packat in Bert för en flygtur ner till Wallmans i Helsingborg.


And Bert has now left the building!!


Golden Hits, IGEN

Igår skulle jag och några tjejer på jobbet ner till Golden Hits och "visa upp oss". Vi var med på artisternas möte som de har varje kväll innan de går upp på scen som fullblodsproffs! Det var Marie, Sanna och Katarina från ekonomiavdelningen som berättade lite om vilka de är och vad de gör. (Växelhäxan Helena har ju ingen missat). Och efter det lilla mötet skulle vi ta ETT glas vin i baren och sen åka hem.
Ett glas!! Jo jag tackar jag. Hur många flaskor det blev har jag ingen aning om, men vi hade förbannat kul. Sammantaget under hela året har jag nog inte skrattat så mycket som jag gjorde igår. Delvis har jag alltid kul tillsammans med Marie, Sanna & Katarina. Men vi hade ju underbara Tom och hans kompis Jörgen med oss också. Om jag bara träffar surkart till människor resten av året så gör det ingenting, för Jörgen har gett mig så mycket possitiv energi att det säkert räcker till nästa år också! Gladare, galnare, härligare människa får man nog leta efter.
Till slut ringde Lasse och frågade om han skulle komma till stan och hämta mig och det var nog tur det. Annars kanske jag hade stått där och gapskrattat fortfarande! :-)


Lilla söta Marie

 
Min fina och glada Katarina


Underbara och fnissiga Sanna


Åsså jag.


Katarina är en seriös ekonomitjej, så hon hoppade in bakom kassan och diskuterade kvitton eller nåt med Johan.


Katarina och den fantastiska glädjespridaren Jörgen.


Jörgen, Marie, Tom, okänd japan, Sanna och Katarina


Någon amerikansk kille vid bordet bredvid tyckte att jag också skulle vara med på en bild. Ja varför inte?!


Vilka killar! Både snygga och roliga.


Det fanns faktiskt en fantastisk show också, som förhoppningsvis inte stördes alltför mycket av våra skrattsalvor.

Tack Tom! Det var ju faktiskt du som fick till den här underbara kvällen. Love you!!!



Golden Hits igen!

Jag har precis kommit hem från Golden Hits och är skittrött, så det blir inga bilder nu!! Men jag kan lova att så mycket som jag har skrattat har jag nog inte skrattat sammantaget i mitt liv, känns det som!! Jag återkommer i morgon! God natt!!!

Skatboet, Fläsklägg, Zlatan

Tessan åkte till Skatboet (Värmdö) med sin klass i morse. Där ska de sova över en natt och lära sig allt om SANT (Snus, alkohol, narkotika och tobak). Hoppas att hon inte har börjat med någon av dem när hon kommer hem! ;-)
Veronica! Tessan var förresten nästan på väg hem till dig när hon blev vettskrämd av någon skräckhistoria de drog där ute i kväll! Hihi. Då kunde du ju ha fortsatt kursen om tobakens elände!!



Själv drog jag till stan en snabbis och köpte INTE det jag skulle köpa. (Jag skulle köpa en kruka, modell större, och någon spaljé av nåt slag.) Jag lyckades inte ens komma i närheten av en sån affär :O). Men tyvärr kan jag inte säga vad det blev i stället, för då måste jag d.da er. Hehe! Men här kommer en liten hint:



Marshmallow Electro (nr 95) heter färgen jag har varit "kär" i sen min älskade kusin Carina introducerade mig för den. Nu finns den i min väska och snart på mina läppar! Oh yes!


Idag tänkte jag äta resterna av den smarriga söndagsmiddagen Lasse gjorde, men tji fick jag. Den hade han redan ätit upp.


Men jag ska inte klaga. Jag hade ju denna smarriga lunchlåda igår! Så den som var kvar hade han faktiskt rätt till.

Just nu pågår matchen mellan Barcelona (med en sjukt duktig Zlatan) och Racing Santander. 3-0 i skrivande stund. Tänk om man kunde få vara där på plats och se en match! Så häftigt!

Nej, nu ska jag hälla upp te och koncentrera mig på andra halvlek. Och i morgon bitti ska jag upp tidigt och röntga mitt helvete till onda högeraxel.
Tjingeling!


 

Söndag och IKEA

Idag var det en ännu finare dag än igår. Och vad passar väl bättre än att gå på IKEA då?! (Man vill ju inte bränna sig i den heta septembersolen). Hehe! Emma stack iväg till sitt extrajobb på Råcksta sjukhem, Tessan stack till Gröna Lund med en kompis (Ericssondag) och jag & L stack till IKEA. Den lilla utflykten gick på 3000 kr. Tänk vad ljus är dyra! ;O)


Se vilken stolt hållning han har min Lasse när han kör den ack så tomma IKEA-vagnen.


En liten fika i "halvlek" så att vi orkar med nästa våning.


Sådärja! Då är det bara och ställa sig i kö för att betala "ljusen" då!


Det ligger faktiskt en del ljus på riktigt i vagnen! :O)


Jag är ju en sån där typ som nästan "äter" ljus. Och nu när det börjar bli höst och mörkt är det min bästa tid för att tända ljus. Här på en marockansk tebricka från GeKås i Ullared.

Vilken skön helg det har varit!

Jourhavande brandkår

På lördagen låg vi och sov lääääääänge. Och då menar jag länge! Vi åt väl frukost vid 16-tiden. Sen kände jag och Lasse att vi nog behövde komma ut lite i det sköna vädret. Så vi tog en liten promenix. När vi kom till Slaktarbacken kände vi brandrök och och tänkte att vi går och kikar vad det är som osar. Och ser man på, en liten markpyra!! Solna Brandstation var upptagna av en skolbrand så vi fick ta hand om det själva. Gick till en närliggande fritidsgård och lånade deras skumsläckare och gjorde lite samhällsinsats.


Lite böcker, tyg och "skit"


Ingen brand precis, men jäklar vad det stank.


Min egen lilla brandman har snart tömt fritidsgårdens skumsläckare. Lasse!! Glöm inte att ta betalt för att ha jobbat under din lediga dag! ;-)


Jag bar den tillbaka för att också få "bevärdigas" ett foto tillsammans med den lilla röda "livräddaren".


Efter vårt lilla samhällsuppdrag slank vi in på restaurang Edelweiss och sköljde bort röklukten i strupen med ett glas vitt på uteserveringen. Därefter promenerade vi hem och lagade till en härlig middag. Saftig, blodig oxfilé (precis som jag vill ha den) med hasselbackspotatis, Lohmanders "hotta" bearnaisesås. MUMS!!!!


Lite Buzz på kvällen. Tävlande var Lasse, Tessan och Helena.


Vinnaren är HELENA!!!!!!!! Första gången någonsin som jag vunnit Buzz.

En riktig härlig lördag.

 

 


Fredagsmys

Vi skulle egentligen ha åkt till Hallstavik i fredags, men eftersom Tessan var sjuk blev det inget av! Ville inte att min moster, som redan har astma, skulle smittas. Istället blev det en skön hemmakväll med middag (tomat- och fänkålssoppa med kokt majskolv och lax-wrap) och vin. Man får göra det bästa av situationen.
Senare kom vår granne Hasse över på lite chokladprovning med tillhörande dessertvin. Den lilla chokladprovningen slutade kl:05.45 på morgonen. Som värsta tonåringarna!


"Fredagsmyset" börjar sakta infinna sig. Lunchen på jobbet med Marie, Katarina, Vera, Boddan och Sanna.


Två trötta killar som vägrar ge sig! Fredagsmyset hemma har hunnit bli lördag! Tänk vad jobbigt det kan vara med chokladprovning. Hihihi!





Inställd helg

I morse kom Tessan in till mig i sovrummet och sa att hon var frisk och skulle gå till skolan. Jag sa, -Kryp ner hos mig en stund! Det gjorde hon, och hon var het som en kamin. 39,7 grader!!! -Du går INTE till skolan, sa jag då!
Stackars lilla Tessan blev så ledsen. Ända sen förra torsdagen har hon längtat efter "Elevens val", där hon jobbar med en julklapp till sin farmor. Men är man sjuk så är man.
Men det som är riktigt tråkigt, är att vi inte kan åka till Gunnel&Gunnars land i Hallstavik imorgon. Både de och vi har sett fram emot det. Killarna skulle fiska, vi skulle spela spel, vara ute i naturen, kanske basta, umgås och ha mysigt. Jag hoppas att detta kan bli av en annan gång i stället.
Men så är livet!!!!! Iband suger det, som vi säger. ;-)


Proteinpulver & sjuk Tessan.

I morse hade jag bestämt mig för att gå på det tuffa pilatespasset på gymmet efter jobbet. Jag laddade upp med en rejäl blåbärssmoothie, med mitt nya proteinpulver jag köpt, som skulle räcka både till frukost och lite laddning innan träningen.



Sen gick jag in till Tess för att väcka henne, och möttes av en het och jätterisig liten tjej. Hon som i princip aldrig är sjuk fick stanna hemma från skolan. Min "lilla" tjej är faktiskt 13 år, men när man är riktigt sjuk vill man bli ompysslad av mamsingen. Så jag struntade i träningen och skyndade mig hem efter jobbet. Det räckte med att hon fick vara ensam hela dagen!



När jag kom hem hade mitt "hjärta" 39 graders feber och frös så att hon hackade tänder. Men någon gång under dagen när hon säkert hade kännt sig lite piggare hade hon alstrat lite konst.



Häftig bild va!? Jag tycker att kedjorna är så fantastiska. Hur lärde hon sig detta? Varken jag eller Lasse kan rita en streckgubbe! Hahaha!

Nu väntar tebaljan!  Natti natti!!!!


Matematik

Vad gör man när ens dotter har det jobbigt i matten och man själv suger på det??? Jag är så urbota dålig på matte att det inte ens är nån idé att titta i stackars Emmas mattebok! Lasse försöker i alla fall, men det är inte alltid han kan hennes matte heller, och när han väl kan så kanske han inte kan förklara så att hon begriper, för att de räknar på ett helt annat sätt i skolan. Det var ju typ när Sundsvall brann som vi gick i skolan. Och jag längtar INTE tillbaka.


Om jag skulle sätta mig i skolbänken igen då skulle det kanske vara för att gå en kurs i till exempel matlagning. Att lära sig laga japanskt eller nåt annat mumsigt. Eller kanske "Hur man planerar en kolonilott". Finns det en sån kurs?? För jag bor i lägenhet och får mer och mer längtan efter en egen liten täppa att påta i. När jag blir pensionär vill jag ha en liten kolonilott med en dagstuga, någonstans inom ett närliggande område så att jag kan åka kommunalt, och ta med min sallad och lite rosévin och mysa där! Och börjar det regna kan jag sätta mig i den lilla dagstugan! Det är väl ingen orimlig önskan?? Men det är tuff väntetid för de små "miniträdgårdarna", så det är nog bäst att jag ställer mig i kö nu!!

Så nu har jag inte tid att blogga mer! Ha en skön tisdag!!



Herre gud, han ska jobba dagtid!!!

Lasse ska börja jobba dagtid och det innebär 3-4 dagars jobb i veckan och ledig alla helger! Hur ska detta sluta? Vi har varit ihop i 20 år och han har jobbat i skift under hela denna låååååånga tid. Nu ska han alltså vara hemma varje helg i stället för varannan. När ska jag då lyckas få en liten bloggstund?? Han är ju redan skitsur och ropar att jag ska komma och titta på än det ena, än det andra TV-programmet med honom, så fort jag sätter mig en liten stund vid datorn. Jag är inte lika intresserad av att sitta och uggla framför den där jäkla dumburken. Jag brukar titta i TV-tablån varje morgon och bestämmer mig då för vad jag ska se. Och när L inte är hemma kan det gå en hel dag utan att jag knäpper på TV:n. Jag vet att jag blir precis som alla andra, man zappar och fastnar i det ena skitprogrammet efter det andra!! Nej, det är inte livskvalitet för mig.

Tack för ordet, men nu måste jag gå och titta på TV med Lasse!   ;-)


Slapparlördag med film.

Skönt att få sova ut för en gångs skull, och det gjorde jag med gott samvete. Lasse stack till jobbet i morse och Emma stack iväg på fotbollsmatch, och Tessan är ju i Mariefred. Så jag låg kvar i sängen lääääääääääänge!! Men sen röjde jag lite, startade en tvättmaskin och dammsög. När Emma kom hem åt vi ungstekt lax, med quionoa och en citronsås, stack sen och hyrde film och handlade en massa godis. Hepp!!!

Vi såg "Slumdog millionaire" och myste i soffan. Även om man inte lever glamouröst och har råd med en massa resor osv, så uppskattar man vad man har när man ser den filmen. Hyr den!!!!




Fredag=Mariefred+smörgåstårta

Igår var det fredag och Tessan har halvt längtat ihjäl sig efter den dagen, för det var dagen när hon äntligen skulle hem till sin älskade vän Circe. Och eftersom Tessan kan gå vilse i sitt eget rum, var inte tåget ett alternativ, ty det skulle innebära tre byten. Icke!! Så jag skyndade mig hem så att jag & Lasse kunde köra henne till Mariefred. Och när vi lämnade den lilla orten, som verkade riktigt idyllisk och mysig, var vi jättehungriga. Så när vi kom till Kungens Kurva slank vi in på Ica och handlade oss lite fredags-smarr. SMÖRGÅSTÅRTA!!! Snabbt hem och packade upp den och hällde upp ett glas vitt. Inte dumt alls!


Lasse var så söt och manlig (hihi) när han drog den lilla korgen på Ica.


Jag trodde nästan att jag hamnat på nåt tivoli, när vi var på Ica.


Mera cirkuskonster.

Lite "sköj" som livar upp en vanlig matshopping!!!



Koleraparken

Som jag sagt tidigare är jag en ganska positiv människa som försöker leta ljuspunkter i mitt liv. Och Koleraparken är en sån faktiskt. Det är en gammal kolerakyrkogård som ligger mellan Gulmarsplan och Hammarby Sjöstad. Den är så vacker och fridfull året om! Som en liten oas i storstadsdjungeln. Ett enda litet aber finns det med den, och det är en liten sluttning i slutet av parken (från Gullmarshållet sett). På vintern blir den lilla snutten som en "snorbana". Jag har sett så många ramla där, inklusive jag själv, och massor som har varit nära en praktvurpa.
Men bortsett från det så vet jag ingen plats som visar våra fyra olika årstider bättre. Bilderna jag tog idag gör inte parken rättvisa, men här kommer ett par i alla fall.







Och så här ser det ut när man gått genom parken på väg hem efter jobbet.





Inte lika trevlig vy va!? Och denna bild är ändå tagen på kvällen när rusningstrafiken är över!

Men jag lovar att ta bättre bilder någon dag på min lilla "oas" som gör mig så harmonisk.

Men nu ska jag dricka te och packa badväskan till i morgon bitti.

Natti natti





Brolle med sångförbud

Hej hopp! Idag skulle jag och Lasse går och se "Buddy Holly" på Göta Lejon.



Men tji fick vi, för Brolle är sjuk, och föreställningen blev inställd. Han har säkerligen inte svininfluensan, men sångförbud har han. Snyft!! Jag får en ny chans i oktober, men tyvärr kan inte Lasse den dagen. Så då får Emma chansen att följa med i stället. Den enes olycka blir den andres lycka, eller vad det nu heter!!




Panerad torskfilé och många tack

Idag var jag på Mikaelas mördarpilatespass. Jag har en grym träningsvärk att vänta mig om två dagar. I alla fall var det så förra veckan. Det gjorde riktigt ont i kroppen!! Efter träningen idag åkte jag hem och bjöds på supersmarrig mat som Tessan lagat. Panerad torskfilé med kokt potatis. Mums! Tack snälla Tessan !! Och tack skolan för att inte hemkunskapen har dragits in ännu!!


Både goda och fina! Jag vill aldrig mer ha köpta fiskpinnar!!

I morgon ska jag och Lasse gå och se "Buddy Holly" på Göta Lejon. Tack snälla Stina för biljetterna!

Natti natti

Rönnbär

Här hemma är det lugnt och skönt. Ingen som tittar på TV just nu, utan alldeles tyst och fridfullt. Tessan sitter inne i sitt rum och bloggar eller nåt, och jag gör likaså. Lasse jobbar natt och Emsis är på insparksfest på Värmdö Gymnasium.  Så nu njuuuuter jag av tystnaden.
Jag kom att tänka på en sak idag när jag kom hem från jobbet. Är det någon mer än jag som tycker att det är väldigt mycket rönnbär i år??? Har för mig att jag hört att det blir en vinter med mycket snö om det är mycket rönnbär!? Vi brukar inte ha nästan några rönnbär alls här utanför huset, och ingen snö heller för den delen.
Så man kan ju alltid hoppas!!!  :-)


Även om det inte blir någon snö, så kan man ju alltid njuta av de vackra rönnbären.

Nej nu ska jag kolla på slutet av Idol. Ha en fortsatt härlig tisdag.

 


Måndag

Nej hörrni! Idag känner jag inte att jag har nåt speciellt att berätta. Det är en timma kvar av en trött måndag. Och det är väl kanske inte så konstigt att man är trött efter helgens bravader. Jag ska nog gå och lägga mig strax. Mitt nyponte är urdrucket, hemmet dammsuget och skurat, matlådan fixad, Tessan är förhörd på sin engelska och tvätten är vikt! Nu är det bara en omgång kvar att hänga upp! Och sen måste jag försöka sussa, eftersom jag ska gå upp kl:05.30 och hänga på badhusets lås! Nu längtar jag efter mina energigivande simkompisar!! Så Birgitta, Berit, Helena, Renate och ni andra, i morgon kommer jag!

Natti natti

Badtunna, Mexikanskt tema, AIK-Häcken

Nu är det söndag kväll och alldeles strax sovdags! Det har varit ett tufft men roligt veckoslut. Det började ju redan i torsdags med Wallmans som ni redan fått bilder på. Och i fredags åkte vi iväg till Jarmo och Åsa för att bada tunna. Jättemysigt!! Vi sov över där och åkte hem på lördagen och bytte kläder inför nästa tillställning, middag hos Eva & Peter med mexikanskt tema. Lika roligt som alltid när man träffar dem med hysteriska skrattanfall. Tyvärr hade jag inte kameran redo när Peters stol brakade ihop, med honom och stolen i en hög på verandan. Jag och Eva formligen "dog" av skratt då. :-)
Och idag har vi varit på en gastkramande match mellan AIK och Häcken, som slutade 3-2 till AIK efter en förlängning på 2 X 15 minuter. Phu! Jag måste nog börja käka valium innan jag går på dessa matcher. Man är ju ett nerv-vrak varje gång. Det är ju inte så att "vi" vinner med några stora marginaler.
Och som sig bör kommer min helg i bilder här:

Fredag hos Jarmo & Åsa

Lasse "gömmer" sig vid grillen.


Och den här ska vi snart bada i.


Emsis


Vem är finast?? Jag eller busiga Samuel??   :-)


Nu ska här krypas ner i tunnan.


Hur skönt som helst!


Ja här går det ingen nöd på oss.


Det ser visst väldigt grönt ut uppifrån.


Vilken njutning! Jag ville verkligen inte gå upp, för det var becksvart ute och fullmånen sken på oss. Så himla härligt!!! Men till slut blev vi tvungna att resa oss ändå, när hela kroppen blivit som ett russin. Hihi.


Där hade vi det så skönt igår kväll. Tack Åsa och Jarmo för härligt bad och god mat.



Lördag hos Peter & Eva med mexikanskt tema.

Tessan & Matilda är som vanligt sjövilda på studsmattan.


Lilla söta Zimba sitter innanför dörren och längtar ut.


Kissen blev trött av att titta på de hoppande tjejerna i studsmattan.


Vaken igen och försöker äta upp Lasses skor.


Mysstund med Emma.


Eva hade så tjusiga ljusmachetter att man lika gärna skulle kunna ha dem som armband.


Deras ascoola fondvägg i köket.


Djurmönster är hett i år!!  :-)

Tack för allt gott Eva & Peter!! Drinkar och mat med mexikanskt tema var inte dumt. Jag var så mätt när vi åkte hem att jag trodde jag skulle krevera. Och vad härligt med alla goa skratt. Jag längtar tills nästa gång vi ses.


Söndag

Match på Råsunda. AIK-Häcken. Men oj vilken snygg mössa!!


En sån vill jag ha!!

Nej nu är det dags att gosa med kudden.
Natti natti


Wallmans

Nu är jag precis hemkommen från en underbart trevlig Wallmanskväll. Efter jobbet var vi några som tog ett glas vin på Strand (Sorry, glömde ta fram kameran) och sen var det krypavstånd till vårt härliga Wallmans Salonger på Teatergatan 3. Och här kommer en skön torsdag i bilder:


Underbara Jacob som tog hand om oss.


Jag och Katarina tar alla tillfällen i akt att få mysa lite granna!  :-)


Eva! Du är snygg, men din väska från Apriqot går inte av för hackor! Jag VILL HA!!!


Mina undersköna och goa vänner Bodil & Marie.


Lilla söta & spralliga Sanna.


Eva & Aga är två blonda, men jävligt smarta och snyggga, tjejer. Gissa vem som har lägenhet i Spanien!! ;-)


Och här sitter Stefan, Camilla, Susanne, Linda och Crisse.


Två härliga, goa och söta systrar. Memona & Binthi.


Hanna, Stefan & Eva.


Katarina övade lite steg på "Ladies room". Vi vill ju också vara på scenen!!!


Annie i häftig "Madonnastass".


Undersköna killar som sjöng.


Snyggare "servitrasa" än Erica får man leta efter


En suddig bild på den ack så skönsjungande Fernando.


Men lilla snuttan, smakade det inte bra!?


Söta Annie igen.


The handsome Martin kom och kollade pulsen på oss.


Inte ett par, men sååå snygga ihop. Camilla och Nicklas.


Två pumor.


Men Katarina, så där kan du ju inte ligga!!!!


Såja, det ser bättre ut!


Aga och Jojje fotograf.






Katarina & Boddan!!!! Vad skulle jag göra utan er???? Ni är sååå himla härliga.


Men Daniel, titta upp då!!!!


Så ja! Man vill ju se ditt vackra ansikte!

Tack snälla Annette och Martin för att ni bjöd ner oss till Wallmans. Och tack alla ni som jobbar där, för en underbar kväll och för att ni fick oss att må så bra. Ni är proffisga, snygga, trevliga, gulliga........, det finns inte adjektiv så att det räcker!! Ni är BÄST...

God natt!!!

 

 





 


Lite kalas

Nu har vi haft lite efterskottskalas för Lasse som fyllde år 23:e augusti. Var det 22 du fyllde? ;-)
Alltid lika trevligt att ha "familjen" hemma på kalas. Alla babblar i munnen på varandra, så det är ingen risk att det skulle bli någon liten pinsam tystnad! Inte i det här gänget inte!!!!


Lasse har fått en massa olika ölsorter och ser inte ett dugg sur ut! Ungefär samma "nöjdlook" som när han vinner poker!!


Två sköna "systrar". Margareta och min underbara svärmor Sonia.


Full fart på söta Mickan!


Jag tror att Molly blev lite sur på oss när vi aldrig tappade någon godbit under bordet och började med yoga i stället.


Två galna tjejer på balkongen! Undrar om de fick tag på Lasses "present"???


Så här ser underbara Rebecka ut efter ett hårt pass på "Donken".  (Förlåt Becka!! Kunde inte låta bli!)


Blev vi för tråkiga Mickan??? ;-)

Tack alla för en skön och trevlig tisdag!

 





RSS 2.0