Frostigt & doftande

Det är måndag morgon och jag är som vanligt på väg till jobbet, fullpackad med frallor o pålägg till världens bästa kollegor.
När klockan ringde vaknade jag till en frostig morgon med en ljuvlig doft av det rimmade sidfläsket som varit i ugnen hela natten (Lisas recept förstås).
Gör så här: Skär ett rutmönster i svålen, krydda med svartpeppar och rosmarin. Lägg i form med fettsidan uppåt, in i ugnen långt ned, 100 grader i 10 timmar, lätt som en plätt. Mums!

Idag ska vi följa med Tessan och gå på Öppet Hus på Värmdö Gymnasium. Det börjar ju bli dags för henne att kika runt lite nu innan hon väljer. Spännande för henne.
Nu är jag strax framme vid jobbet, så ha en riktigt fin dag.


Kommentarer
Postat av: Elvira Spekulerar

Hallå där, nu ser jag att jag missat en massa inlägg härinne hos dig, det får jag råda bot på minsann. Vad du pysslar och står i, en ren fröjd att se (när andra pysslar ;) ) .



Ha det bra



Kram

2011-12-05 @ 12:55:51
URL: http://www.elviraspekulerar.se
Postat av: Kelly

Hejsan!



Oj, ber om ursäkt att jag glömt svara på din fråga om oljan! Jag har ju inte använt oljan så länge ännu, men håret ska tvättas x 2 när man tvättar håret, så att all olja tvättas ur ordentligt. Jag har inte upplevt att jag haft fett hår alls faktiskt :-)



Lycka till!

2011-12-05 @ 14:02:06
URL: http://kellybiddle.se
Postat av: Amanda

Vilka härliga bilder du har i headern. :-D

2011-12-05 @ 19:21:02
URL: http://vimmelhimmel.blogg.se/
Postat av: Helena

Härliga du

2011-12-06 @ 06:47:23
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0